Qeet Catering

Qeet deelt smaken uit de buurt. Op jouw event, in jouw buurt! Klik op jouw provincie voor meer informatie.

Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Overijssel Zeeland Zuid-Holland

Qeet Catering

Het moet. En het kan. We moeten stoppen. We kunnen stoppen. Stoppen met het afleggen van al die onnodige voedselkilometers. Een gemiddelde maaltijd op jouw bord is goed voor maar liefst 30.000 voedselkilometers. En daar betaalt onze natuur de prijs voor.

Daarom deelt Qeet de smaken uit de buurt. De voedselketen moet duurzamer. Wij zijn continu op zoek naar lokale makers. En met dat prachtige aanbod lokale producten maken wij heerlijke en eerlijke gerechten.

 

 

Wij weten waar onze ingrediënten vandaan komen en kennen de gepassioneerde ambachtslieden. Wij gunnen hun een eerlijke prijs. En daarmee verduurzamen wij niet alleen de voedselketen, maar maken we de voedselketen ook socialer.

Neem contact op

Wij gaan ervoor. Jij ook?

Wil jij ons helpen om al die onnodige kilometers gigantisch te verlagen? Werk jij ook mee aan minder CO2 uitstoot? Wij hebben al flinke eerste stappen, of eigenlijk happen, gezet. Bijna geen buitenlandse producten meer, seizoensgebonden gerechten en zoveel mogelijk vegetarisch. Wil je toch vlees? Geen probleem, maar dan wel uit de buurt en van dubbeldoel dieren.

Wij gaan ervoor. Jij ook?

Van 30.000 voedselkilometers naar 30 voedselkilometers op jouw bord. Het moet. En het kan. Wij creëren lokale impact. En wij hebben jou daarbij nodig.

Wij zijn Qeet. En wij delen de smaken uit de buurt.