Qeet Crew

Een leuke bijbaan in de hospitality, evenementen en horeca. Lekker bijverdienen bij jou in de buurt? Klik op jouw provincie en schrijf je in.

Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Overijssel Zeeland Zuid-Holland

Voor medewerkers:

Ik ben op zoek naar werk

Woon je in de buurt? En is horeca, evenementen en hospitality echt iets voor jou? En wil je lekker bijverdienen en ook nog groeien en bijleren door interne cursussen? Dan hebben we de leukste bij- en/of tussenbaan voor jou.

Inschrijven

Voor bedrijven:

Ik ben op zoek naar personeel

Heb je extra mensen nodig voor een evenement, feest of festival? Of tijdelijk extra personeel voor in je zaak? Dan is de Qeet Crew de juiste hospitality partner die jouw taal spreekt en je kan ontzorgen op vele gebieden.

Denk aan personeelsplanning, verloning, wetgeving, AVG, verzuim en pensioenen. We hebben een eigen Qeet Crew app ontwikkeld. Een handige app met veel Qeet Crew-ers, die klaar staan om met een grote glimlach en enthousiasme voor jou aan het werk te gaan. Qeeters waarvan wij de drijfveren en ambities weten om goed te kunnen inschatten of deze matchen met jouw behoefte en bij jouw bedrijf.

Neem contact op

Qeet Crew

Alle lokale voordelen nog even op een rij:

  • Festival seizoen 🎶: veel leuke bardiensten bij bijvoorbeeld Dance Valley en beide dagen van Latin Village.
  • Meer dan een prima uurloon
  • Steeds meer nieuwe toffe locaties
  • Werken met vrienden en nieuwe vrienden maken! :)
  • Leuke en leerzame trainingen, laatst hadden we een tap cursus en hospitality training
  • De handige Qeet Crew app: via de app kun je jezelf inschrijven voor verschillende shifts, van bediening tot bijvoorbeeld in de logistiek. Daarnaast kan je in de app zelf je gewerkte uren bijhouden en loonstroken zien. Zo houden we alles handig op 1 plek!
  • In de app kun je verschillende badges verdienen bijvoorbeeld 'Bediening' of 'Keukenhandje'. Als je vaker dezelfde functie werkt verdien je punten en meer punten resulteert in een hoger level. 

En... de Qeet Crew gaat nu ook naar Noord-Holland!

  • We zijn druk bezig om een crew samen te stellen voor in Noord-Holland. Heb je misschien vrienden/familie in Noord Holland en die willen ook bij de Qeet Crew werken? Tip ze dan vooral even! Thanks 👊