Onze locaties

De smaken uit de buurt op onze locaties in de buurt.

Bekijk op deze kaart onze locaties.

Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Overijssel Zeeland Zuid-Holland

Qeet locaties

Bij Qeet hebben we een liefde voor bijzondere locaties. In de buurt uiteraard. Locaties vol historie, karakter en verhalen, maar ook industriële panden waar lekker dat stoere in naar voren komt. Net als dat eten vele smaken kent, hebben onze locaties dat ook.

Wij zoeken graag met je mee naar de perfecte locatie.

Klik op één van de Qeet provincies ⬆︎.

Onze evenementen locaties

Bij Qeet hebben we verschillende type locaties. Met een aantal locaties hebben we een exclusieve samenwerking. Dit betekent dat wij zelf de exploitatie van de eventlocatie doen. Verder hebben we preferred locaties. Bij deze locaties zijn wij één van de cateraars die op deze locatie mogen cateren. Deze locaties kennen wij op ons duimpje. En als laatste hebben we onze partner locaties. Dat zijn locaties waar we vaker komen en de weg ontzettend goed kennen.

Heb jij een locatie?

Ben jij vastgoedeigenaar en wil je ontzorgd worden? Of draai jij een locatie en heb je wellicht andere plannen? Neem gerust contact met ons op en we leggen je graag onze mogelijkheden uit bij een lekker lokaal kop thee of koffie.

info@qeet.nl of 030 - 6966 121 

Neem contact op

Uit de buurt

De smaken uit de buurt op onze locaties in de buurt. Ook dat vinden wij duurzaam en sociaal. Het smaakt namelijk nog beter en lekkerder als we samen met onze lokale makers de maximaal 30 voedselkilometers halen.

Dit doen we exclusief voor de voormalige gevangenis Wolvenplein uit 1856 in het centrum van Utrecht "De LiK". En verder langs de Singel bevindt zich museum en sterrenwacht Sonnenborgh, een 16e eeuws bastion met daar bovenop de sterrenwacht uit 1853. En Fort Voordorp. Een historisch fort van de UNESCO Werelderfgoedlijst dat tussen 1867 en 1871 aangelegd werd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Samen met deze locaties creëren we lokale impact.