780 m2 / 450 gasten

Vliegbasis Soesterberg

 

Park Vliegbasis Soesterberg, hartje Utrechtse Heuvelrug, heeft een rijke geschiedenis. Hier ligt de bakermat van de Koninklijke Luchtmacht, het eerste militaire vliegterrein in Nederland.

De militairen en straaljagers zijn vertrokken. En Park Vliegbasis Soesterberg is inmiddels een beschermd natuurgebied. Maar daarin staan nog altijd een aantal van die enorme hangars. Militair erfgoed uit de Koude Oorlog.

Capaciteit

Min. aantal gasten 1 pers.
Max. aantal gasten 450 pers.
Oppervlakte 780 m2
Aantal ruimtes 1
Aantal parkeerplekken 80
Plan je bezoek Vraag een offerte aan

Events op Vliegbasis Soesterberg

Eén van de shelters is: Shelter 611. De vliegtuigshelter steekt als een donkere reus af tegen het omringende groen. Achter het stalen pantser en de kolossale deuren schuilt een schat aan militaire geheimen en verhalen. Dat idee maakt de plek spannend. Een tikje surrealistisch. En meer dan interessant.

Een evenement in Shelter 611 kun je zelf vormgeven. Letterlijk en figuurlijk. De grote, open ruimte is vrij in te delen, met een capaciteit voor maximaal 450 personen. Daardoor is de hangar geschikt voor diverse activiteiten: van congressen en presentaties tot workshops. De shelter is ook het perfecte vertrek- of eindpunt van een teambuildingsdag of groepsactiviteit op het natuurterrein van Park Vliegbasis Soesterberg.

We denken graag met je mee om van jouw event een topper te maken.

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek