12000 m2 / 3000 gasten

Spoorweg­museum

 

Het Spoorwegmuseum is niet alleen het leukste station van het land, het is ook de mooiste. Het begint al bij de entree. Het authentieke stationsgebouw uit 1874 ademt een en al sfeer. Daarnaast is er een modern museumgebouw met alle ingrediënten voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

De combinatie van klassiek en modern industrieel biedt heel veel verschillende mogelijkheden voor een congres, borrel, dagje uit, feest, presentatie of vergadering. En wat te denken van een feest of diner in de museumhal, tussen de prachtige historische treinen en locomotieven van het Spoorwegmuseum? Door het aanbod van maar liefst 16 verschillende ruimtes en zalen zijn de mogelijkheden enorm.

Capaciteit

Min. aantal gasten 8 pers.
Max. aantal gasten 3000 pers.
Oppervlakte 12000 m2
Aantal ruimtes 16
Aantal parkeerplekken 200 betaald
Plan je bezoek Vraag een offerte aan

We helpen je graag om samen je evenement op het juiste spoor te zetten. Of je nu met een klein gezelschap bent, of zelfs voor 3.000 personen. Buiten openingstijden zijn er extra mogelijkheden, zo kun je zelfs het hele museum afhuren!

 

Vrij museumbezoek en rondleiding

Een extra voordeel van een bijeenkomst in het Spoorwegmuseum: je gasten kunnen op de dag van het evenement kosteloos het museum bezoeken. Daarnaast kunnen meertalige bevlogen rondleiders je meer vertellen over de spoorgeschiedenis en de prachtige collectie treinen!

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek