Op onze unieke locaties delen wij de smaken uit de buurt. Lokaal, heerlijk en eerlijk. Goed voor jou en goed voor de buurt. Voor elk evenement: congres, beurs, bijeenkomst, vergadering, seminar, borrel, feest, bruiloft, teambuilding of festival. We ontwikkelen en produceren verse, gevarieerde, gezonde en seizoensgebonden gerechten.
Het smaakt namelijk nog beter en lekkerder als we samen met onze lokale makers de maximaal 30 voedselkilometers halen.
Minder CO2 uitstoot
Wil jij ons helpen om al die onnodige kilometers gigantisch te verlagen? Werk jij ook mee aan minder CO2 uitstoot? Wij hebben al flinke eerste stappen, of eigenlijk happen, gezet. Bijna geen buitenlandse producten meer, seizoensgebonden gerechten en zoveel mogelijk vegetarisch. Van 30.000 voedselkilometers naar maar 30 voedselkilometers.
Lokale makers
Qeet gaat meer verbinding maken met de plek waar het voedsel vandaan komt en met de mensen die het maken. Qeet eet met de seizoenen mee en kiest voor groente en fruit uit de buurt. Ons sap komt bijvoorbeeld van het fruit van Landgoed Oostbroek van het Utrechts Landschap. Wij schenken Nederlandse thee en schenken Utrechtse bieren.
Benieuwd naar de andere lokale verhalen? Lees meer over onze verhalen.