Qeet Crew in Utrecht

De leukste baan in de buurt

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele baan waar je kunt bijdragen aan een positieve verandering? Bij Qeet willen we van de 30.000 voedselkilometers voor een gemiddeld bord, naar 30 voedselkilometers op jouw bord en in het glas. Het moet. En het kan. Wij creëren lokale impact. En we hebben jou daarbij nodig.

Bij Qeet draait alles om het creëren van een betere verbinding tussen voedsel, de plaats waar het vandaan komt en de mensen die het maken. We gebruiken seizoensgebonden en lokale ingrediënten om heerlijke gerechten te maken.

Inschrijven

Waarom werken bij de Qeet Crew?

  • Festival seizoen 🎶: veel leuke bardiensten bij bijvoorbeeld Dance Valley en beide dagen van Latin Village
  • Meer dan een prima uurloon
  • Steeds meer nieuwe toffe locaties
  • Werken met vrienden en nieuwe vrienden maken! :)
  • Leuke en leerzame trainingen, laatst hadden we een tap cursus en hospitality training
  • De handige Qeet Crew app: via de app kun je jezelf inschrijven voor verschillende shifts, van bediening tot bijvoorbeeld in de logistiek. Daarnaast kan je in de app zelf je gewerkte uren bijhouden en loonstroken zien. Zo houden we alles handig op 1 plek!
  • In de app kun je verschillende badges verdienen bijvoorbeeld 'Bediening' of 'Keukenhandje'. Als je vaker dezelfde functie werkt verdien je punten en meer punten resulteert in een hoger level. 

 

En... de Qeet Crew gaat nu ook naar Noord-Holland!

We zijn druk bezig om een crew samen te stellen voor in Noord-Holland. 

Heb je misschien vrienden/familie in Noord Holland en die willen ook bij de Qeet Crew werken? Tip ze dan vooral even! Thanks 👊

 

Contact opnemen met de Qeet Crew kan via 06 - 15 67 11 89 of crew@qeet.nl

Neem contact op
Crew Utrecht