Qeet viert de lente

De zon straalt en wij hebben er zin in. Jij ook? 

Een heisessie op een forteiland, successen vieren met het personeel, of een relatie-evenement om te toosten op de samenwerking? Dit is het moment!
Ben jij op zoek naar een geschikte locatie? Wij bieden een aantal leuke concepten op verschillende locaties om het voorjaar goed te vieren. Hieronder lichten we ze stuk voor stuk toe. 

Wij denken graag met je mee!

030 - 69 66 121 info@qeet.nl

#1 Heisessie op een forteiland

Lentekriebels? Tijd voor brainstorms en nieuwe ideeën! 
Kom met het MT, managers of andere beleidsbepalers samen en bespreek de toekomstige koers. Bepaal strategie, bedenk nieuwe plannen en ga vol inspiratie weer naar huis. Juist buiten de kantoorsetting komt je creativiteit tot uiting; wij helpen je op weg.

Wij regelen: een creatieve ruimte, een beeldscherm, flipover met voldoende stiften, een meer-dan-lekkere lunch en lekkere dranken. Tussendoor even je hoofd legen? Haal frisse lucht en wandel over het forteiland dat omringt is door groen. Gaan met die banaan!

Deelnemende locaties: 
Fort Voordorp (Utrecht) en Fort 5 (regio Amsterdam)

 

Boek Direct!

De leukste concepten voor in de lente!

#2 Proeverij op locatie

High tea…? High tasting! 
Wil jij je personeel of relaties op een bijzondere wijze in het zonnetje zetten? Verras ze dan met iets unieks: Een proeverij op kantoor. Laagdrempelig en toch exclusief! 

Hoe het werkt? Jullie geven aan wanneer je samen wilt komen, wij verzorgen de happen en dranken in proeverij-vorm. Standaard gaat er 1 hospitalitymedewerker mee om elk hapje en drankje perfect te presenteren en toe te lichten. We werken namelijk enkel met lokale smaakmakers, en dat moet verteld worden!

Inclusief

  • Lokale hapjes en dranken 
  • 1 horecamedewerker
  • Vaste prijs van €45,- p.p. v.a. 25 personen
Meer info

#3 BBQ op locatie

Wij verzorgen een barbecue op locatie. Ook lastminute!
Van A tot Z: inclusief food, drinks, personeel, borden en glazen. En we laten het ook nog schoon achter. Ideaal als personeelsbbq om de lente of zomer in te luiden. 

Extra bij te huren: partytenten, klaptafels, statafels, etc. Geef je wensen door, wij denken met je mee!
Liever op een unieke externe locatie vieren? Wij kunnen de binnenplaats van De LiK tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Deze buitenplek geeft echt een festival vibe!

Inclusief: 

  • Ruim assortiment voor de barbecue en dranken
  • BBQ-personeel
  • Vaste all-in prijs incl. bbq, drank, opbouw en vervoer.
Bel mij terug!

#4 Successen vieren doe je met relaties!

Wil jij je relaties eens in het zonnetje zetten? Nodig je belangrijkste netwerk uit en zorg voor een leuk moment. Praat iedereen bij over de ontwikkelingen van het bedrijf en toost op de samenwerking.  Een relatie-evenement verbindt! 

Voor een vaste prijs bieden wij diverse locaties, benodigde faciliteiten zoals podium en techniek, personeel, borrelhappen en diverse dranken. 

ACTIE: Boek je voor 15 april? Dan ontvang je de toost bubbels met je relaties van ons cadeau!

Deelnemende locaties: 

Wij denken graag met je mee. 

Bel ons op 030 - 69 66 121 of mail je verzoek in via info@qeet.nl.

Plan een locatiebezoek
#4 Successen vieren doe je met relaties!