Stagiaire Keuken

Wij zoeken een topper van een stagiair!

Zin in een stage

waarbij lekker lokaal eten, gastvrijheid, duurzaamheid en werken in een leuk team centraal staan?

In onze keuken hebben we altijd plek voor leergierige, creatieve, maar vooral enthousiaste stagiaires. 

Als stagiair(e) ondersteun je dagelijks jouw afdeling. Wat dat precies inhoudt? De ene dag ondersteun je in de productiekeuken met de mise en place en op een andere dag sta je mee te knallen op een event in één van onze toffe eventlocaties.

Je ziet en proeft alle aspecten binnen Qeet.

Er lopen hier meerdere stagiaires tegelijk stage. Niet alleen heel gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt gekoppeld aan een vaste stagebegeleider. Die leert je de kneepjes van het vak en daagt je uit om je eigen “projecten” uit te voeren.

Qeet

Qeet is (een beetje) een nieuwe naam in de catering en events wereld met een bewustere kijk op onze voedselketen. En dan vooral de lokale voedselketen.

Want Qeet deelt de smaken uit de buurt. Smaken van onze lokale leveranciers, die we graag met veel mensen delen. Wij maken meer verbinding met de plek waar het voedsel vandaan komt en met de mensen die het maken. Verandering in de voedselketen begint namelijk niet bij een ander, maar juist bij onszelf. Op ons bord. Op jouw bord. Met Qeet zetten wij een eerste stap of eigenlijk een eerste hap.

Qeet je mee?

 

Is deze leuke stage echt iets voor jou?

Stuur je motivatie en cv dan zo snel mogelijk naar HR@qeet.nl