Vacature Creatieve contentmaker (stage)

Over Qeet

Qeet is een duurzame speler in de evenementen- en cateringbranche met visie op de toekomst. Qeet vindt dat verandering binnen de branche nodig is en wil daarbij op een impactvolle manier bezig zijn. Wij willen laten zien hoe het anders kan. Inspireren én impact maken door nog socialer en duurzamer te ondernemen met onze evenementenlocaties, catering en crew. Wij geloven daarbij in dichtbij. Uit de buurt. Lokaal dus. Onze ambitie is om groot te worden door lokaal te opereren. Haak jij ook aan? 

Kom jij stage lopen bij Qeet? 

Wil jij als stagiair ook impact maken? En zie jij jezelf als creatieve maker? Lees dan verder! 

Als je bij Qeet stage komt lopen, leer je allereerst veel over de evenementenbranche: we nemen je mee in het reilen en zeilen als het gaat om evenementen, catering en hospitality. Tegelijk dagen we je uit om creatief bezig te zijn: Jij bent gedurende je stage onze creatieve content maker. Klinkt dat niet goed? We dagen je hierbij uit om vernieuwende content te maken die past bij onze positionering. Een leertraject op het thema ‘branding’ ligt daarin aan de basis.  

 

Wij zoeken… 

Kan jij fotograferen of video’s maken, editten of vormgeven voor onze socials en websites? Of bijvoorbeeld pakkende teksten schrijven? En heb jij een idee hoe onze diensten subliem gepresenteerd moeten worden? En wil jij hier nog beter in worden? Laten we dan kennismaken!

 

 Jij:

  • Zoekt een 2e, 3e of 4e-jaars meewerkstage.

  • Bent creatief met beeld. 

  • Hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

  • Bent assertief en ondernemend ingesteld: jij durft nieuwe ideeën voor te stellen. 

  • Hebt affiniteit met evenementenbranche.

  • Woont in regio Utrecht. 

 

Mogelijke opleidingen

Multimedia Design, Content marketing, Communicatie, CMD, Creative Business, Online contentcreator, Vrijetijdsmanagement, Leisure & events management

 

We zitten in Utrecht 

Het hoofdkantoor staat in Utrecht, je komt te werken in De LiK (Wolvenplein). 

 

Reageer

Heb je interesse in een stage bij Qeet, dan kun je dat kenbaar maken door een motivatiebrief, met cv en/of portfolio te mailen naar hr@qeet.nl. Bij vragen kun je bellen naar  030 - 69 66 121 en vragen naar Frank Berg.