1550 gasten

DeLaMar

 

Op zoek naar een locatie met een verhaal in hartje Amsterdam?

DeLaMar is een uniek theater met een geschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Naast publieke voorstellingen is deze locatie uitermate geschikt voor ieder zakelijk evenement. Ontdek het zelf!

Dankzij de vele sfeervolle ruimtes en onze gastvrije flexibele medewerkers is DeLaMar geschikt voor alle zakelijke evenementen. Wil je bijvoorbeeld een groots congres organiseren, of een kleinscahlige vergadering? Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee over de juiste invulling.

Capaciteit

Min. aantal gasten 11 pers.
Max. aantal gasten 1550 pers.
Oppervlakte m2
Aantal ruimtes 11
Aantal parkeerplekken betaald parkeren omgeving
Plan je bezoek Vraag een offerte aan

USP's van DeLaMar

 • DeLaMar is een 'groen' theater. Zij volgen diverse duurzaamheidsprogramma's om zo verantwoord mogelijk te opereren.
 • 11 ruimtes
 • Geschikt voor 11 - 1550 personen
 • Moderne AV apparatuur
 • Klassieke en romantische sfeer
 • Lokale en duurzame catering van Qeet
 • Hartje Amsterdam, goed bereikbaar
 • Hotels op loopafstand

 

Duurzame aanpak DeLaMar

Een evenement met impact? Het kan. Wij doen er namelijk alles aan om zo duurzaam mogelijk te opereren. Het ontzien van het milieu beschouwen wij als één van onze belangrijkste doelstellingen en dit is dan ook terug te zien in onze bedrijfsvoering. Benieuwd naar onze stappen richting een groenere wereld?

 1. Green Key: Sinds februari 2012 beschikt DeLaMar over het Green Key certificaat, en wel op het hoogste niveau 'goud'.
 2. Gebouw: Het gebouw is voorzien van een warmte-koudeopslag en is uitermate goed geïsoleerd (zelfd met driedubbel glas en in het gehele gebouw zijn bijzondere filters aanwezig die de luchtkwaliteit verbeteren.
 3. Energie: DeLaMar is aangesloten bij WDM energie en kopen hun groene energie in via een collectief.
 4. Natuur: Op het dak van DeLaMar is een bijenkolonie te vinden. Via Stichting Beelease zetten zij zich in voor het behoud van de bij in het algemeen en de honingbij in het bijzonder.
 5. Catering: Werkt samen met Qeet als lokale cateraar. Qeet heeft als missie om het eten en drinken zo dichtbij mogelijk te verkrijgen. Duurzaam, zoveel mogelijk vegetarisch & lokaal.
 6. Afval: In het theater wordt er geen gebruik gemaakt van mono-verpakkingen. Verder scheiden ze afval en wordt er gelet op de keurmerken voor materialen die gebruikt worden.
 7. Water: Alle douches, urinoirs en kranen in het gebouw zijn allemaal waterbesparend. Ook is DeLaMar bezig om in de Artiestenfoyer en in het Grand Café watertappen te plaatsen met spuitwater.
 8. Maatschappelijk: DeLamar vindt het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dat doen ze door samen te werken met JINC. Deze organisatie strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Daarom helpt JINC jongeren van 8 tot en met 16 jaar die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.

 

Locatiebezoek plannen?

Bel naar 085-1605 000 of mail naar noord-holland@qeet.nl

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek