1331 m2 / 450 gasten

Paushuize

 

Paushuize is in 1517 gebouwd als huis voor de latere Paus Adrianus VI. De enige Nederlandse paus die het Vaticaan ooit gekend heeft. Hoewel hij er nooit gewoond heeft, is het in de volksmond altijd 'Paushuize' blijven heten, als eerbetoon aan de beroemde stadsgenoot. Nu een mooie evenementenlocatie voor een congres, bruiloft, vergadering of diner.

Met een capaciteit van 50 tot 450 personen is het een mooie  locatie voor verschillende soorten evenementen.
 

 

Capaciteit

Min. aantal gasten 50 pers.
Max. aantal gasten 450 pers.
Oppervlakte 1331 m2
Aantal ruimtes 16
Aantal parkeerplekken betaald parkeren omgeving
Plan je bezoek Vraag een offerte aan

16 verschillende ruimtes

Het Paushuize heeft 16 verschillende ruimtes. Elke ruimte heeft een eigen sfeer. 

De vier Salons zijn ingericht met authentiek meubilair en kunstwerken die samen het verhaal vertellen van Paus Adrianus en andere bijzondere notabelen die ooit in Paushuize hebben gewoond. In deze historische ruimtes kun je terecht voor een borrel, receptie of avondvullend dinerbuffet.

De Balzaal en de Beelaerts van Bloklandzaal zijn de zalen voor kick-offs, lezingen en productpresentaties. Natuurlijk worden deze monumentale ruimtes ook vaak gebruikt voor bijvoorbeeld een heerlijk diner. Aangrenzend aan de Balzaal ligt het grote bordes: ideaal voor een drankje op een mooie dag.

De rustige zolders met geweldig uitzicht op de Domtoren, zijn de plek voor management-overleg, hei-sessies en strategie-meetings. De kelders vragen om gezellige borrels, grote lunchbuffetten en rijk gedekte tafels.

 

Duurzame locatie

De provincie Utrecht, de huidige eigenaar van Paushuize, heeft het pand in 2011 op de meest duurzame wijze gerenoveerd. Door de nodige bouwkundige aanpassingen werd het energieverbruik met veertig procent gereduceerd. Het klimaat is per ruimte regelbaar dankzij een centrale lucht- en warmtepomp. Overal zijn ledlampen geplaatst, die veelal ook nog eens met bewegingssensoren werken. Verder zijn er energiezuinige liften, waterbesparende toiletten en heeft het gebouw een energiezuinig ventilatiesysteem.

 

Ook per boot toegankelijk

Wat helemaal fantastisch is: vanaf de aanlegsteiger stap je zo de boot op voor een rondvaart door de Utrechtse grachten!

 

Locatiebezoek plannen?

Bel naar 030 - 69 66 121 of mail naar info@qeet.nl

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek