5500 m2 / 3500 gasten

Werkspoor­kathedraal

 

Wij houden van locaties met een verhaal. Die uniek zijn door z’n uitstraling. En van industriële locaties. De Werkspoorkathedraal heeft dat allemaal.

Het gebonk van staal op staal, het sissen van water op vuur en het stof dat opstuift. Pioniers in hun vakgebied, vakmanschap en de nodige creativiteit – dat kenmerkt het Werkspoor. Als je de Werkspoorkathedraal binnen stapt, voel je die geschiedenis. De Werkspoorkathedraal, gebouwd in 1960, is het decor van vakmanschap en robuustheid. Met de broodtrommel onder arm liep de stroom arbeiders naar de grote fabrieksloods, ook wel de apparatenhal genoemd. Om met trots te bouwen aan treinen, bruggen, en immense staalconstructies die vandaag de dag nog steeds hun dienst bewijzen.

Capaciteit

Min. aantal gasten 100 pers.
Max. aantal gasten 3500 pers.
Oppervlakte 5500 m2
Aantal ruimtes 1
Aantal parkeerplekken 1000
Plan je bezoek Vraag een offerte aan

Evenement in de Werkspoorkathedraal

De industriële sfeer is nog altijd te proeven. Een indrukwekkende plek waar verleden en heden samenkomen. De hal van de Werkspoorkathedraal wordt regelmatig gebruikt voor uiteenlopende events en activiteiten. Van een zakelijk congres tot een foodfestival, van theater tot operaproductie; de mogelijkheden zijn oneindig! De mogelijkheden voor een evenement in de Werkspoorkathedraal zijn dan ook eindeloos. Of het nu om een bijeenkomst voor 250 personen gaat of juist een bedrijfsfeest van 3.500 gasten, met bijna 6.000m2 vrij in te richten vloeroppervlakte is van alles mogelijk.

Wil je kijken wat er voor jou mogelijk is? We denken graag met je mee.

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek