KRNWTR+ / Zereau Drinks

Aantal voedselkilometers: 0 kilometer

Bij Qeet hebben we altijd gestreefd naar innovatieve milieuvriendelijke oplossingen, die evenementen niet alleen gedenkwaardig maken, maar juist minder belastend zijn voor het milieu. En nu, in samenwerking met KRNWTR+ | Zereau Drinks, gaan we de lat nog hoger leggen op het gebied van evenementen en duurzaamheid. Zo zetten we een grote stap vooruit in de strijd tegen onnodig transport, voedselkilometers en plastic flessen.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚?
Tijdens evenementen serveren we gekoeld en extra gefilterd water, rechtstreeks van de KRNWTR+ tap! Plat of bruisend, je hebt zelfs de mogelijkheid tot een verfrissend smaakje zonder de noodzaak van single-use flesjes. KRNWTR+ | Zereau Drinks helpt niet alleen de afvalberg te verminderen, maar het draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het transporteren van gebotteld water.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜‡๐—ผ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น?
Samen met KRNWTR+ zetten we ons in voor een groenere, schonere planeet. Laten we de krachten bundelen om evenementen duurzamer te maken en ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst.

Dus, ben je van plan om binnenkort een evenement te organiseren? Kies dan voor Qeet en KRNWTR+ | Zereau Drinks voor een onvergetelijke en duurzame ervaring! Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je KRNWTR+ kunt integreren in jouw evenement?

Neem gerust contact met ons op! Samen kunnen we de wereld een stukje groener maken. 

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek