Betuws Wijndomein

Op de Betuwe in het plaatje Edrichem ligt een uniek Nederlands wijndomein, genaamd Betuws Wijndomein. De eigenaren van het domein, Diederik en Arina, hechten veel waarde aan een duurzame werkwijze.

Aantal voedselkilometers: 27 kilometer

Deze duurzame werkwijze is gedurende het gehele proces en andere werkzaamheden in en rondom de wijngaard. Door de visie wordt er onder andere nog ‘ouderwets’ ambachtelijk met de hand gewerkt en is het streven om de reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen. 

Door de jaren heen is mede door hulp van de familie en vele loyale vrijwilligers is het Betuwse Wijndomein uitgegroeid tot een groot wijnbedrijf in Nederland. De passie en kwaliteit is zeer hoog door de groei en dat heeft zich geresulteerd in een breed assortiment van heerlijke wijnen en is de wijngaard benoemd tot ‘Beste wijngaard over de jaargangen 2017 - 2018 - 2019’ vanuit de keuring van de Wijnkeuring van de Lage Landen. Op onze evenementen kan je genieten van alcoholvrije wijn van de wijngaard, de HopHout Thee.   

Alcoholvrije Nederlandse wijn | HopHout Thee

Een lekkere alcoholvrije wijn van Nederlandse bodem - bruisende veldthee uit de natuurlijke omgeving van het Betuws Wijndomein. De HopHout thee is een koud getrokken mousserende thee cuvée, gerijpt op houten wijnvaten. Een unieke verrassing door de pure ingrediënten als kamille bloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. En neem het van ons aan: je proeft er niks van dat het alcoholvrij is! Kom de alcoholvrije wijn bij ons proeven. 

Wil jij deze wijn ook op jouw evenement? Neem contact met ons op!

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek