KEEN Coffee

Bij Qeet vinden we het belangrijk om te weten waar onze producten vandaan komen en dat de kwaliteit hoog is. Daarom hebben wij zelf koffiebonen geselecteerd en samengesteld.

Die koffie hebben wij gevonden bij onze nieuwe leverancier, Keen Coffee. Keen Coffee is altijd op zoek naar de beste koffiebonen. Ze streven elke dag naar het perfecte kopje koffie, maar dan wel zo eerlijk, verantwoord en duurzaam mogelijk geproduceerd. Door persoonlijke samenwerking met de Jaguara koffieplantage van Familie Garcià hebben ze een 100% transparante handelsketen opgezet. Samen met MVO Nederland onderzoeken ze op deze plantage de mogelijkheden om een reductie van ecologische impact, CO2 en water te realiseren. Supertof dus!

Door directe levering vanaf de plantage blijft de keten zo kort mogelijk. Dat scheelt in de voedselkilometers! Keen heeft al jaren een duurzame relatie met de familie Garcià daarom hebben ze de koffie naar de plantage genoemd: Jaguara, die boon proef je in onze koffie.

Door te kiezen voor Keen Coffee, weten we exact waar de boon vandaan komt, weten we dat de boer een eerlijke prijs krijgt en houden we de keten kort!

Lekker genieten van duurzame koffie op jouw event!

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek