Hof van Twente

Roelof Visscher heeft altijd van kinds af aan boer willen worden. Zijn droom is werkelijkheid geworden met Hof van Twente, een wijnboerderij midden in het hart van Twente: Bentelo.

Aantal voedselkilometers: 108 kilometer

Op 13 mei 2000 is de wijngaard geopend en werkt hij samen met zijn gezin, vrouw Ilse en één van de drie kinderen, dagelijks met veel passie en toewijding in het bedrijf. 

In de jaren is de wijngaard uitgebouwd en is het nu maar liefs 6,5 ha groot, wat goed is voor 25.000 Twentse wijnen. Buiten de eigen wijnen van het Hof van Twente vindt op het totale bedrijf ook één van de grootste Nederlandse wijnmakerij plaats, Neerlands Wijnmakerij. Met de wijnmakerij maakt hij het mogelijk voor meerdere Nederlandse wijnboeren om op een zorgvuldige en professionele manier ook deze druiven tot unieke en kwalitatieve wijnen te produceren. Een bedrijf met een grote portie gastvrijheid van een familie met als gevolg (h)eerlijke wijnen van Nederlandse bodem.  

Rode wijn van Nederlandse bodem | Twentewijn Sueterie

Een bijzondere rode wijn van Twentse bodem! Een elegante, soepele en fruitige rode wijn. Een cuvée van vroegrijpe druivenrassen Pinotin, Regent en Rondo. 

Wil jij deze wijn ook op jouw evenement? Neem contact met ons op!

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek