Wijnboerderij Catharinahoeve

In het pittoreske Groede in Zeeuws-Vlaanderen ligt Wijnboerderij Catharinehoeve. Hier worden (h)eerlijke Nederlandse wijnen geproduceerd! Op het landgoed is naast een wijnboerderij, een compleet gemengd boerenbedrijf gevestigd. Vanuit de visie wordt er op duurzame wijze gewerkt zodat aankomende generaties ook kunnen genieten van onder andere de lekkere wijnen.

Aantal voedselkilometers: 137 kilometer

Op het landgoed staat nu ongeveer 1,5 ha druivenstokken, waar een zestal druivenrassen worden geteeld. Deze druiven zijn de basis voor rode wijn, witte wijn en rosé. De druivenranken staan op 'de grond' van een voormalige zeearm. Deze lichte zeeklei i.c.m. de volop aanwezige zon in deze provincie geeft zoals algemeen bekend top wijnen. Er wordt dagelijks hard gewerkt, niet alleen door vrijwilligers, maar ook door medewerkers van zorginstelling Juutsom. Samen zorgen ze ervoor dat de druiven worden geteeld en daarvan de (h)eerlijkse wijnen worden geproduceerd.

Witte wijn van Nederlandse bodem | Zwaene 2020

Van Wijnboerderij Catharinahoeve komt ook deze heerlijke witte wijn. Een witte wijn samengesteld uit een subtiele mengeling van de Johanniter en de Sauvignier Gris druif. Het frisse prikkelende van de Johanniter met het krachtige fruitige van de Sauvignier Gris geeft een verrassende en smaakvolle witte wijn.

Rode wijn van Nederlandse bodem | Elmare Merelaer

De Elmare Merelaer Rode Cuvee 2020 is een rode wijn samengesteld van de regent- en rondo druiven. De cuvée geeft een dieprode, fruitige wijn met een goede tanine en met een hint van bosvruchten.

Wil jij deze wijn ook op jouw evenement? Neem contact met ons op!

Wijnboerderij Catharinahoeve

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek