Wijngaard Dassemus

Net ten zuiden van Brede ligt midden in de natuurgebieden Chaam. Hier is Wijngaard Dassemus gevestigd en wordt op natuurlijke wijze beheerd door Ron Langeveld en zijn team.

Aantal voedselkilometers: 67 kilometer

De Wijngaard is volledig biologisch en heeft daarbij ook de bijbehorende certificaten (SKAL en Demeter - bio dynamisch). De druivenplanten groeien op in een complete natuurlijke omgeving en de besproeiing wordt gedaan vanuit natuurlijke bronnen.

In het proces worden er geen chemische middelen gebruikt. Eerlijk is eerlijk, de puurheid laat zich direct gelden in het glas.

De Wijngaard is zes hectare groot en daar staan ruim 22.000 stokken met maar liefst dertien verschillende druivensoorten. Van Wijngaard Dassemus gaan wij een heerlijke witte wijn schenken: de Solaris.

Biologische wijn van Nederlandse bodem | Solaris 

"Proeven is verkocht aan deze biologische variant van De Dassemus”, was de opmerking die Wijngaard Dassemus kreeg van vinologen. Een mooie, frisse, droge witte wijn uit Noord-Brabant. Vergelijkend met een Sauvignon Blanc, maar is gemaakt van de druifsoort Solaris. Dit is een aromatisch, zeer krachtige, fruitig met aangename zuren druifsoort. Met een heerlijke hint van ananas en hazelnoot.

Wil jij deze wijn ook op jouw evenement? Neem contact met ons op!

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor inspiratie voor jouw event!
Mail voor meer informatie naar info@qeet.nl 
of bel naar 030-69 66 121

Bel en plan je bezoek